Onderhoud & Reparatie

Een klassieker verdient uw aandacht, door regelmatig een controle beurt en klein onderhoud, kunt u jarenlang genieten van uw droomauto.

5 tips voor goed onderhoud van uw klassieke auto
  • Was je auto regelmatig. Het is aan te raden om klassieke auto’s een keer per maand te waxen en te wassen.
  • Vergeet niet de bewegende delen te smeren. De meeste klassieke auto’s moeten elke 2-3 maanden worden gesmeerd.
  • Koelvloeistof is belangrijk. Eens per jaar moet u de koelvloeistof van uw klassieke auto’s vervangen.
  • Klassieke auto’s vereisen jaarlijkse controle van de remvloeistof. Remvloeistof is nodig om ervoor te zorgen dat uw auto ook daadwerkelijk veilig blijft.
  • Controleer uw oliepeil voor elke rit. Tenzij u uw voertuig dagelijks gebruikt, moet u de olie controleren vóór elke rit.
Onderhoud

Juist voor een klassieke auto is preventief onderhoud erg belangrijk. Door het vervangen van vloeistoffen, doorsmeren, controleren (en indien nodig vervangen) van de filters en controleren van de banden voorkomt u dure reparaties.

Bij Hugo Spoor zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken. We maken vooraf een kosteloze vrijblijvende prijsopgave en kunnen zo aan al uw wensen voldoen.

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkomt hogere kosten
Reparatie

Mocht er onverhoopt toch iets stukgaan aan uw klassieker, dan zorgen wij dat u snel weer kan rijden. Onze werkplaats is niet alleen uitgerust voor het vervangen van onderdelen, maar wij kunnen ook moeilijk te krijgen onderdelen reviseren. Ook hiervoor maken we vooraf een kosteloze vrijblijvende prijsopgave.

Verroest plaatwerk vervangen is een ambacht
Direct een afspraak maken?
Bel 06 – 54 93 79 37 en regel het vandaag.